Friendly Friends

January 14, 2011

Fake Boyfriend

tadi aku tengok2 facebook kawan2.then aku terdetect sorang girl yang aku kenal kat kem plkn ni ada pakwe.aku dah syak something dari awal lagi tentang kewujudan pakwe dia.pas aku usya lama-lama,aku yakin,everything about the guy is fake.he never exists!
aku terfikir.kenapa perlu wujudkan seseorang yang tak wujud?mata sapa yang nak dikaburi?
kawan-kawan dia siap bagi sapot.alahai..sikit punya bagus dapat kawan cenggini kan?tobat aku tak paham kenapa dia wujudkan mamat ni.haha

2 comments:

as eleyana said...

mcm mana ang tau dia x wujud weih.. hbs tuh gambaq sapa yg dia gunakan jadik bf dia tuh? haha.. klakor.. mcm2 org la kt dunia nieh..

syaqira said...

kalau hg kenal dia,hg akan tau mamat tu tak wujud.haha.ala gambar?google aje..takpun pinjam aje gmbr sesape..