Friendly Friends

January 2, 2011

End of 2nd January 2011

ok.aku janji ni last entry untuk hari ni.hehe.pasni nak tidur.actually tengah demam ngan selesema ngan batuk kehkehkeh tengah malam kacau paah tido.soriii..hehe
err..nak tanya aje.sapa ada cara nak hilangkan kahak yang ee-yerk tu?serious nak muntah masa batuk ada kahak tapi nak wat cane..dia takmau keluar.haha.habis sora aku garau semacam.
tadi chat ngan nada ismail,kawan lama aku masa kat SMSAH.rindu pulak kat nada.rindu nak pelk nada.rindu nak tido sekatil dengan nada.haha.nada nada nada!janganlupa beli dress lawa-lawa kat aku!!!
habis cerita bab nada.aku rasa la kan,masalah yang akan timbul awal pagi esok ialah baju mana yang aku nak pakai untuk mulakan hari pertama sem 3 ni.baju ada 16 pasang dalam lemari tapi tak tau nak pakai yang mana.handbeg ada 5 tapi aku asyik pakai yang sama aja..kasut ada dua pasang,heels ngan flat.tu takde pilihan since heels tu longgar yang amat.
ok seriously post ni takde hala tuju.haha.saja nak bebel tapi taktau kat sapa sebab amir keluar.
eh sat2 nak habaq mai!jom kita amalkan surah al-Waqiah ayat 1-5!




3 comments:

crazyhorsea29 said...

ic aku hilang!!!
kad matrik aku hilang!!!
memang bagus cara stat sem baru esok!!!

mira the monster said...

kte dah follow blog ni..

skooz-san said...

jgn lupe makan obat~ :p