Friendly Friends

December 5, 2010

Suddenly

tetiba teringat yang aku pernah masuk fashion show partner ngan eddie mazwan masa form4.pakai pakaian orang iban tapi aku tak leh beraksi sangat atas pentas sebab tergelak tengok pakaian dia.haha

tetiba teringat yang aku ni biro disiplin rumah yang pernah kena panggil dengan 27 kawan yang lain sebab ragging junior.haha


tetiba teringat yang aku sangat sukeee sticknotes dulu dan ada 3 kaler,oren hijau kuning


tetiba teringat yang aku pernah fanatik dengan warna biru


tetiba teringat menu dewan makan yang best!


tetiba teringat....teringat di suatu masa...

3 comments:

crazyhorsea29 said...

best ke menu dia...?

adlina adliyanti said...

sgt best kan2?hehe

blackrosehunter said...

perghh...awk jahat gle..
ptut la awk garang..tegas..cm debater..ish3..