Friendly Friends

November 4, 2010

Stalker?Hacker?whatsoever

sambil bukak blog,aku bukak facebook.antara benda terbaru yang aku tau melalui facebook rini ialah aku dah di-add leh seorang makhluk ALLAH yang bernama Miera Exora.yang aku tak faham,kawan facebook dia ada 37++ orang but i am the only girl!aku suspect dia ni bukan budak SMSAH walau kawan dia semua budak SMSAH.dia lahir tahun 1990 jugak tapi yang pelik sangat,kalau betul dia budak SMSAH,kenapa siap tanya Kamarul keja ke tidak?mamat tu kan belajar lagi!mustahil la tak tahu!tapi paling aku tak faham,kenapa aku sorang je girl??

aku rasa,mngkin aku tahu siapa dia!

No comments: