Friendly Friends

November 14, 2010

Sayang,u owe me new jeans,blouse and gladiator!

tadi dok meluahkan rasa kecewa kat amir..kan bagus kalau aku ada lesen kereta..kumpul duit sikit-sikit beli kereta 2nd hand pun dah Alhamdulillah..senang nak berulang alik..pasni nakkena duduk rumah sewa,pastu nak keluar sekolah pergi praktikum lagi..mesti kena ada kenderaan.takkan aku nak chartered teksi tiap hari nak pergi sekolah?no!

aku yakin,aku akan menggeletar lutut yang amat time nak drive nanti.tapi sampai bila aku tak nak ada lesen kereta?aku kena yakin..sampai bila aku nak duduk kt passenger seats??

so..untuk naikkan semangat aku,amir cakap,dia akan hadiahkan a pair of jeans,blouse and shoes.untuk kasut tu,aku pilih gladiator sebab aku dah ada heels,flat,sandal and wedges.gladiator aje takde lagi.

apa sayang?u tak tau gladiator?bunyi macam alligator?ok2..untuk kemudahan u (cett.macam sah2 je dapat lesen), i google untuk u ok!


 sayang,ni la ghupernye gladiator.haha.ganas tak ganas tak?


 blouse or mini dress kena warna pink!ada ruffle,lace..i like!

jeans bow cut ye!


hahaha.
kalau macamni,aku nak ambil lesen bas terus la!ntah2 dapat banglo!



No comments: