Friendly Friends

November 14, 2010

GiveAway dari Suffahbeautyshop

dalam sibuk-sibuk macam ni,sempat lagi aku join GA and contest kali ni dari Suffah Beauty Shop.hadiah dia?hebat!aku aim semuanya.hahaha.amin..mintak2 dapat la

ni details GA tu:
Hadiahnya ialah:-
1st - 1 pek EVE 6000mg Collagen berharga rm79.00 
2nd - Figure Up Slimming beharga rm68 
3rd  - Jungong Detox White Patch untuk 1 bulan berharga rm60

Syarat penyertaan:
  • mestilah menjadi follower di SUFFAH BEAUTY SHOP dan FIGUREUP2U
  • buat satu special post mengenai giveway ini di blog/web peribadi anda dan tinggalkan link penyertaan anda di kotak komen entry ini
  • jika anda memenangi cabutan bertuah ini, barang akan di kurier terus direct pada anda. Hanya 3 pemenang dipilih
  • warganegara Malaysia dan beralamat di Malaysia (duk OC tak jadi masalah)
  • tarikh tutup penyertaan adalah pada 26/11/2010 - my birthday la hehe .. jam 11 malam.
  • Pemenang bertuah akan diumumkan di sini pada 28/11/2010
 menarik kan?apa lagi!jom ramai-ramai join di sini

No comments: