Friendly Friends

November 14, 2010

Esok balik tapi betul ke rabu tu raya??

a'a.betul la tu rabu raya.tapi tak rasa langsung nak raya.ritu ada telefon mak,mak cakap nak buat nasi masa raya ni.aku dah start memikir nak buat nasi apa lauk ayam nak masak macam mana sebab mesti,sah sangat dah aku yang kena masak.aku rasa nak buat ayam masak mrah aje kot dengan nasi putih.nasi berwarna ni tak puas makan la..pastu buat acar.cukup la kot.

tadi bukak email.dapat 1 email dari DHL service.dia cakap aku ada parcel tapi due to several problems (aku rasa masalah berkaitan alamat kot),parcel to dikembalikan ke pejabat dia balik.eh2,aku peli la jugak,aku mana ada beli pape or langgan pape secara online.parcel apa pulak ni?err..tapi betul ke semua ni?

sapa nak buat lawak pulak ni..

No comments: