Friendly Friends

November 7, 2010

Cara kita berbeza

betapa tak sedar dirinya aku ni time semua kawan-kawan tengah pulun study,okee,killer subjects okee.ada Chemistry ngn Primary Science Curriculum on 10th and 11th ni.hahaha.tahniah Shaqirah.anda memang studi lepak2 tapi pointer tak tau la macam mana.korang?ada berani buat macam aku?hahah

tapi kan,makin lama,aku makin kenal diri.makin kenal gaya pemikiran dan gaya pembelajaran aku.aku ni nak kata burung hantu tu takla jugak.sebab aku hanya boleh fokus starting pukul 2-6 pagi.waktu lain,aku tido atau melagho.usually macm ni la,aku tido dalam pukul 10 mlm,pastu aku bangun pukul 2-6 pagi untuk stadi sambil dengar Sinar.fm.pastu bila aku bosan,aku main game kat dalam phone.hahaha.ntah hape2.pastu,aku takleh stadi dalam keadaan yang cerah.aku suka lampu ala-ala lampu tidur gitu.haha.aku prefer dengar lagu sambilstadi tapi aku ta bole stadi dengan bunyi suara manusia kecuali deejay radio.hahaha.macam sekarang,aku yakin kawan-kawan aku dah habiskan atleast 1/2 daripada buku tu.aku?entahlah.rasa blur sangat.hahahah


4 comments:

Ajie Mohd Tahir said...

pointer utk sem 1 sgttttttt trok.gara2 trllu buat tak endah.alahai~ kne la pulun utk sem2 nnti.haha..salah ku sndri

syaqira said...

IPG gak ke?

as eleyana said...

aku pown xleh study dlm cerah. suka cuaca malap mcm ang. n study mest ada muzik. telinga mest psg earphone dgr mp3 or laptop nyer media player mest on. prefer powerpoint instead of hardcopy slide n last minute preaparation under pressure instead of study awal2. cara kita lbh kurg sama r kirah. cuma aku xlayan sinar fm.. hua3.. n aku xla burung antu mcm ang. hahaha.. xD. good luck okeih kirah.. study meh.. bukn sng paper tuh.. biasa kepuasan result ang dpt nnt sama spt kepuasan ang rasa bila score english n kena puji esei tuh even last minit preparation. chaiyok2!! slmt berjuang in exam..

syaqira said...

betull!!aku pon prefer tgk powerpoint terus dari kertas tu.hahaha.sebab sambil tu,aku boleh online.hahaha.tau x,rini baru start stadi kimia padahal exam aku tu lusa?weekkk.teruk.haha