Friendly Friends

November 13, 2010

Boy tend untuk Play2 dulu sebelum serius??

sebagai pemerhati wahid tentang segala perilaku manusia dan sebagai guru Sains yang gemar membimbing anak-anak murid membuat pemerhatian dan kesimpulan,aku simpulkan bahawa most of the boys are tend to play around before they wish to breakup and find another girl.am i right?

memang tak semua..tapi bilangan yang ada cukup untuk buat pathetic girls out there melalok tak ingat dunia.tapi yang aku pelik kan,selalunya yang play2 ni,muka ni kurang sikit degree kehensemannya tu.kenapa ye?haha.aset korang mengayat je la tapi aset takde?oppsss...

kami girls nk bukannya nak yang hensem macam amir..haha.(takde kaitan dengan amir.kami ok2 aje.aku cuma bercakap untuk kaum aku).walau muka korang macam mane pon tapi hati baik,kami tetap setia dan sayang korang..tapi yang kami sakit hati tu,muka tak hensem tapi perangai..ishk2...tak baik tau..

sama-sama la kita serius dan setia..jangan la buat perangai yang ape-kejadahnye-tu..nanti kalau kaum kami yang bersatu untuk mainkan korang balik,ape korang rasa??

sekali lagi:abg,org tak terlibat.org duta kaum org je.hihi

No comments: