Friendly Friends

November 5, 2010

Bila mula tertanya-tanya

apesal hang nak marah sangat?lupakanlah apa yang berlaku!dulu hang sendiri cakap macam ni kan?hang cakap takkan cari aku dah kan?dahtu,kawan ajelah macam biasa!

yang hang stalk aku punya facebook dengan cara tu apesal?hang ingat aku tak tau ke?dahtu,kalau dulu block,kenapa nak stalk lagi?masalah.

tak payah la create satu manusia yang sebenarnya tak wujud..klaka la hang ni..dah desperate sangat dah ke..?

*manusia yang dimaksudkan di atas bukan hanya seorang.mereka adalah dua individu yang berbeza.okee?habis di sini.wassalam

No comments: