Friendly Friends

November 15, 2010

2 years 2 months 2 weeks

counting the days.actually,cadang nak tulis post ini on 2 years 2 months 2 weeks 2 days.mean 2 days from now.tp rini dah nak balik rumah.takut tak dapat online.err..raya kan hari tu!

untuk cinta hati,Mohamad Amir Mohamad Saedy..2 tahun mungkin tak lama bagi orang lain..tapi untuk kita yang banyak diuji,banyak diduga..walaupun dapat restu family tapi adanya dugaan lagi..terima kasih sebab masih mengukuhkan kesetiaan dan kasih sayang itu..walaupun kadang-kadang ayg datang taufan puting beliung segala macam,abg still bersabar.sori...T_____T

terima kasih.untuk sanggup datang ke Kedah dari Perak sekerap mungkin.jauh..dan maafkan ayg sebab selalu je abg sampai awal dan tunggu ayg..pastu kena belanja pulak nasi kandar.aish..sebenarnya,tiapkali dah nak balik,ayg rasa risau sangat..dh petang,mesti abg akan pecut moto laju2..ayg risau..ayg tak henti-henti doakan keselamatan abg..abg jaga diri ya!

terima kasih kerana selalu ada di sisi waktu susah dan senang..rasa sangat disayangi bila tiapkali ayg hntr mcg cakap ayg ada masalah dan nak mengadu,abg akan cakap macam ni:ape dia sayang..meh2 ngadu kat abg,cakap kt abg...seriously rasa disayangi yang amat..thnks dear!

cerita kita mungkin bukan macam kapel lain yang kawan..bercinta..selalu jumpa..tak.kita bukan macam tu.kita tak pernah bercakap walau 3 bulan di PLKN.awal-awal dulu ayg selalu merungut kenapa abg tak confess awal-awal yang abg suka ayg sejak dari minggu pertama lagi tapi sekarang ayg yakin,ALLAH punya agenda yang tersendiri.kisah cinta kita tercatat begini.tapi ok ape..surat dari abg dah sekotak penuh kot!

semua orang cakap ayg beruntung dapat abg.siap ada boy cakap,amir tu umpama permata,payah nak jumpa lelaki sebaik dia.tapi kenapa takde orang cakap abg untung dapat ayg? T____T

sejak kapel ngn abg la ayg mula fanatik dengan nasi kandar,kalau tak,ayg tak boleh sentuh langsung makanan yang pedas dan nasi yang melaut dengan kuah macam nasi kandar tu.tapi kan bang,serius..tak sama nasi kandar yg ayg beli sendiri dengan yang abg belanja sebab ada kasih dalam nasi tu.ala..bukan kasih dari mamak la!tolongla paham

abg,
abg tau tak,tiapkali abg cakap negeri yang paling cantik adalah Perlis,ayg rasa happy sangat-sangat.tiapkali ayg dengar abg jerit dari jauh,mak..menantu mak kirim salam!..ayg rasa bahagia sangat-sangat.tiapkali abg mintak izin nak telefon mak abah..tanya kabar mak abah,ayg yakin abglah calon terbaik untuk ayg,walaupun ayg ganas T____T

terima ksih sebab selalu cakap,abg terima ayg seadanya.terima kasih sebab cakap,abg terima kiah silam ayg (bukan kisah hitam okee.tolonglah paham).terima kasih sebab selalu berkongsi ilmu agama dengan ayg.terima kasih sebab buat mak abah percaya dengan abg dan tak pernah komplen bila ayg cakap nak keluar dengan abg (jangan tak tau yang mak aku siap buat makanan untuk aku bawak kat amir and tak bagi adik aku ikut keluar jumpa amir sama.haha).dan yang paling penting,terima kasih sebab yakinkan ayg bahawa abg adalah yang terbaik!

mintak maaf sebab selalu menberontak..mintak maaf sebab selalu keras kepala..mintak maaf sebab kadang-kadang selalu menangis tak tentu punca.hehe.ayg malu nak mengaku sebenarnya..sebab mesti nanti orang cakap ayg tak sesuai untuk abg,eleh..ape kisah.haha.kita lebih tau tentang hubungan kita,bak kata Mila,Aku Lebih Tahu tapi ayg jauh lebih tahu dari Mila.

ayg doakan hubngan ni akan kekal bukan setakat setahun dua lagi tapi untuk selama-lamanya.ayg ikhlas berdoa..semoga abg jodoh ayg dunia akhirat,amin...


 kita mungkin berbeza..tapi perbezaan itulah yang menyatukan kita.
Permata yang dicari selama ini telah kutemui..



8 comments:

alexa yussida said...

semoga kekal selamanya wakk:)
suwitt jea:)

Emilia Emira said...

semoga kekal smpai ke akhir hayat..amin~

syaqira said...

amin..thnks for both of u
tetiba rasa nak berjiwang subuh2 gini
haha

fairuz said...

so sweet..jeles* :D

amirahsamat said...

sweet !
jeles . ;( ;P

Lizzie Yasmin said...

aLahai.. sweeettttnye... moga kekal hingga akhir HAyat ... :)

Cik Fia said...

wah.. bestnya dah jumpa.. :)


btw
qirah di tag. jawab k :)

ayu toink2 said...

so sweet...suke2..