Friendly Friends

November 2, 2010

1 Paper:DONE!


Ah Jay Les
Ah,jeles!
Tengok ramai-ramai ada blog masakan,rasa jeles yang amat..bestnya.kalau aku sendiri yang masak,terus makan.xde nak ambil gambar pon.takpe-takpe.pasni aku nak buat entry gak pasal masakan ni.khas untuk gadis-gadis yang nak baru nak belajar buat sambal,asam pedas,masak kurma,gulai,singgang,masak lemak,goreng kueteow bihun mi..masakan berkuah..ha,bolehla.tapi bukan kek atau biskut ye.aku tak minat.
eh,aku dah habis 1 paper tau!paper Ilmu Pendidikan.Alhamdulillah..dipermudahkan jalan..siap ada orang mintak tiru siap.haha.aku siap awal,cadang nak keluar awal tapi tringat warning amir : "sayang,jangan kelar awal macam BM ritu tau.check balik ape yang sayang jawab."

oh,sayang..ritu i dapat A- untuk BM tu.alhamdulillah...boleh gak membantu dalam PNG nanti.macam mana aku tau dapat A-?oohh..ritu aku pegi pensyarah berkenaan nak hantar folio pastu terjenguk la kertas markah yg beliau baru key-in..alhamdulillah...harap-harap pointer sem ni stay 3.5 above,amin...

Pape pon,ada lagi 3 paper iaitu Chemistry ngn Primary Science Curriculum ngan PJ.insyaALLAH..mahukan yang terbaik!yeah!


No comments: