Friendly Friends

October 29, 2010

Penangan Exam

hampeh je bila masuk musim exam.time ni la jugak nak bengang-bengang.time ni la jugak internet beroperasi laju dari kebiasaan.time ni jugak merengek kat amir nak nasi kandar tapi dah duduk jauh-jauh sape nak hantar?time ni jugak la ada manusia yang menguji kesabaran.time ni la jugak testpad habis.time ni la jugak baru perasan highligher tertinggal kat rumah.time ni la jugak kredit habis nak tepon mak abah kat rumah.time ni la jugak duit yang ada tinggal seciput dua.semuanya time ni.time aku nak ambil final exam.cett!

nak marah kat sapa-sapa pun tak boleh.tapi buat insan yang ceroboh bilik aku ngan paah ni and ambil barang aku tanpa izin,pulangkannnnn!!!!!arghhhh...
nak merajuk ngan amir pun tak boleh.dia kat perak okee...


sudahnya,aku rasa nak tidur je!
err..malam ni kena tengok final gadis melayu!



No comments: