Friendly Friends

October 30, 2010

Nikon Coolpix S1000pj

chewah..first time aku nak buat review pasal alat-alat teknologi ni!bukan apa..aku dengar cerita pasal produk ni dari abang aku..macam best je bunyinya..
abang aku wartawan surat khabar Utusan Malaysia..dia dan geng wartawan yang lain dapat banyak kemudahan woo...antaranya dapat beli kamera hebat pada harga yang jugak dush2 hebat!contohnya kamera Nikon Coolpix S1000pj ni.abang aku cakap,harga asal dalam RM1148++  tapi depa dapat beli dengan harga RM500.00 only!yes.RM500.00 only okee...
pastu abang aku cakap,model ni sebenarnya kena order dulu.dalam erti kata lain,bukan ready stock la.bila kita beli,dia datangkan kamera ni dengan pakej.dapat memory card 4GB,beg,cap ngan pebarang lagi tah.kita berbaloi-baloi la..
bila aku rasa tertarik dengan cerita abang aku yang sanggup hantar sms kat aku semata-mata nak cerita pasal kamera baru dia,aku terus surf internet.ni dia aku bagi its features yang aku dapat dari encik go0gle:

- 12.1 Megapixels for stunning prints as large as 16 x 20 inches.
- 5x Wide-angle Zoom-NIKKOR Glass Lens has a versatile zoom range that gets you close to the action while capturing expansive landscapes.
- World’s first camera with an ultra-small, built-in projector provides new ways for enjoying your pictures anytime and anywhere. Among digital cameras as of July 10, 2009 (according to research conducted by Nikon Corporation).
- World’s first camera with an ultra-small, built-in projector provides new ways for enjoying your pictures anytime and anywhere. Among digital cameras as of July 10, 2009 (according to research conducted by Nikon Corporation).
- Scene Auto Selector automatically recognizes the scene in your picture and adjusts camera setting.
- Quick Retouch adjusts contrast and color vividness automatically and automatically activates D-Lighting
- Record movies at 640 x 480 resolution at 30 fps
- 5-way VR Image Stabilization System:
  • Hybrid VR Image Stabilization combines Optical and Electronic VR Image Stabilization to minimize the effects of camera shake.
  • Motion Detection automatically detects moving subjects and adjusts shutter speed and the ISO setting to compensate for camera shake and subject movement.
  • High ISO up to 6400 capability helps give you sharper results when shooting in low light or capturing fast-moving subjects.(ISO 3200 and ISO 6400 are available at 3MP or lower resolution.)
  • Nikon’s original Best Shot Selector (BSS) automatically takes up to 10 shots while the shutter is pressed and saves the sharpest image.
- Nikon’s Smart Portrait System:
  • New Skin Softening smoothes skin tone at three different levels for optimal portraits.
  • In-Camera Red-Eye Fix™ automatically fixes most instances of red-eye in the camera. You may never see red-eye again.
  • Face-Priority AF  Nikon’s face-finding technology that automatically focuses on up to 12 faces.
  • Smile Timer, Blink Proof and Blink Warning makes sure you’ll always catch the decisive moment when your subject smiles and Blink Proof function shoots two pictures and automatically saves the one in which the subject’s eyes remain open. Blink Warning, when activated alerts you that the subject may have blinked and allows you to retake the photo.
  • D-Lighting rescues dark or backlit images by improving brightness and detail where needed.
 abang aku cakap,kalau nak pinjam free.tapi kalau lama,kena bayaq sewa.cett!

jap jap.best feature tentang kamera ni bagi aku ialah kalau kita wat video,kita boleh guna kamera ni terus sebagai projector!tengok wayang straight dari kamera.pantulkan je kat mana-mana,dinding putih ke.ape ke..best kan!
pasni aku nak pau pinjam dari abang aku selalu la!hikhikhik



lambat la nak upoad gmbar..tengok sendiri la kat google.hahahaha





No comments: