Friendly Friends

August 7, 2010

atas nama Nur Shaqirah

*great and heavy thinker*

bismillahirrahmnirrahim,
pembuka bicara..

banyak benda aku nk admit kt sini.1st of all, aku bukan sorang penulis blog yang baik.blog ni hanya tempat aku nak luahkan perasaan pada masa aku sangat2 perlukan someone or something untuk aku bercerita.so jangan expect sesuatu yang akademik atau bermanfaat dari blog aku.aku hanya mampu berkongsi pendapat dan pengalaman aku.kadand2 aku merapu,kadang2 aku rasional.so,kalau nak baca,teruskan pembacaan or just stay away from my page.
hell,aku tak tau la nak cakap macamana dah.bak kata amir,semenjak dua menjak ni,self esteem aku makin menurun.no longer shaqirah yang agresif dan yakin diri.sejak badan aku naik ni,yang mungkin kedengran sangat bodoh pd telinga orang lain,aku rasa macam ku]aku badt yang memperagakan pakaian di depan public yang berbisik sesama sendiri,"gosh!dat gurl look terrible in hr clothes!she's so fat!"
tym tu aku rasa nak berpaling dari dunia.Allah je tahu apa perasaan aku saat nak kua nan kawan2,org lain sibuk nak padankan baju ngn tudung,aku pulak rasa nak jerit sebab baj2 aku yang sedia ada dah tak muat!hell!aku pening ngn mlu ngn diri sndiri.cakap kt aku,sapa yan tak rasa aku berisi?hanya orang buta je yang tak nampak.

arghhh!!!!!!!!

1 comment:

as eleyana said...

so kesimpulannya, jgn mkn pizza lg.. minum teh cicah biskut hupseng hari2 mcm aku.. sebulan ja mesti bju dh muat balik.. ekekeke..

p/s: weh kirah, tolg buang word verification nieh..