Friendly Friends

July 30, 2010

semuanya ok2 aje..

*great and heavy thinker*

aku tak tahu nak cakap macammana..tp aku rasa semuanya ok2 aje..
makan pakai ak ok2 aje..
kesihatan aku alhamdulillah.ok2 aje..
semuanya ok2 aje..
perniagaan aku alhamdulillah..ok2 aje..
stadi aku alhamdulillah..terlebih ok (banyak benda tak wat lagi tp ok2 aje..)
tp perasaan aku..aku tak tahu la ok ke x..

4 comments:

as eleyana said...

ang berniaga apa kirah?
weh.. ang pasang google adsence ke kt blog? cmna ang wat?

Qirah Isa said...

aku jual makanan ngn roomte aku..kami wat sandwic..buah2 potong..hehe

pastu ak jadi ejen jualan langsung.girls' stuff.ada beg..kasut..aksesori..untuk boys pon ada.yang berjenama ada..mcm satinni..yg biasa2 pon ada
alhmdlillah sambutn mggalakkan

adsense?aku ada register tp tak tahu pemende n tak penah wt pape

as eleyana said...

wah.. mana dpt supplier weh brg2 tuh? cm best je.. blh aku plak dok juai kt cnie.. muahaha.. oo..

ang dh register ke.. patut la kt blog ang dh ada iklan adsence.. klu aku cthnya klik iklan tuh.. ang dpt la duit.. klu visitor blog ang pown klik, lg la bnyk income.. gitu la.. alang2 ang dah dftr n iklan tuh pown dh muncul kt blog ang, p la wat debit kad n bukak akaun paypal.. pastuh bljr psl blogging n up kan visitor ke blog ang.. boleh wat duit utk long term nyer plan.. sj2 suka2 dr depan pc kan..

btw good luck in ur bisnes.. waitng for ur restaurant.. hehe.. mmg bersungguh no ang nk kahwin awai.. ha3.. thumbs up!!

Qirah Isa said...

wei as..
aku bukan niaga nak kawen la
haha
saja nak tmbh duit..gpon aku tunjuk katalog kt org..org nbook..aku p order (kedai dia sebelah yawata),pas barang sampai,aku p amek..
hg pon boleh je nk niaga..tp payah depa nk pos kt hg balik la..
aku dftr jadi ejen sbb hrga barang2 dia reasonable n affordable..contohnya hndbeg,range hrga dlam RM10-50 je.dgn rm 35 po hg dh dapat beg yg sgt cantik..
ada lg mekap..aksesori n kepeluan lelaki n pompuan..mcm2 lagi la..

psl google adsense plak,tobat aku tak tau dia wujud kt blog aku
haha
cana nk wt paypal ek?